MI LESZ ITT

2018-BAN?

Ha egy turista Magyarországra jön, az utak mentén mindenhol kék plakátokat lát, rajta: a „Tudta-e?” kezdetű kérdéssel és október 2.-i dátummal.


„Tudta-e, hogy mi lesz Magyarországon október 2-án?”


Brüsszelben sem értik, hogy nálunk mi ez a nagy felhajtás a kvótanépszavazás körül? Azt sem értik, hogy a magyarok a plakátokon miért üzennek annyiszor Brüsszelnek, ha valami nem tetszik nekik?


Itthon sem értjük azt, hogy minek ez a nagy felhajtás a népszavazás körül? A szóból is értünk, nem kell ide ennyi üzenet, meg ennyi plakát. Hát, nem vagyunk mi „hülye gyerekek”…


Azt halljuk lépten-nyomon, hogy nagyon nagy a tét. Még az alkotmányt is módosítjuk? Sokadszorra toldozgatjuk, mert a migránsokat nem akarjuk?


A sajtó-médiában elképesztő „felhozatalt látunk”. A kvótanépszavazásról szóló híreket, melyek meghülyítik az embereket. Mindannyian október 2.-ára várunk, hogy a népszavazás végére járjunk, melyre már eleget vártunk. Rengeteg plakátot és levelet olvastunk, tőlük már majd meg vakultunk. Sajtóhírek szerint, riogatnak önkormányzati lakásokban élőket azzal, hogy majd a migránsoknak osztják ki ezeket a lakásokat?


Egy különös robbanás rázta meg a napokban a fővárost. Szöges bomba sebesített meg súlyosan rendőröket, betört ablakokat és redőnyöket. Ki lehet a tettes, mi az indíték, azt nem tudni még ma sem. Furcsa, hogy minden szál most fut össze, ami migráns ellenes?


 A hangulat már „fergeteges”?


https://nepszava.us/blogs/news/bartus-laszlo-ezek-mar-olni-is-kepesek


A családi drámák is ide szövődnek, amikor a nőket támadás éri? A támadó egy „szír” férfi, aki agyba-főbe verte asszonyát? Internetes hír mutatta be az iszonyatot, épp most a népszavazás előtt, még elkapva az utolsó héten a pillanatot? Ez a hír, miért pont most riogatott?


http://frissvilag.com/agyba-fobe-vert-egy-budapesti-not-egy-szir-menekult-a-not-eletveszelyes-allapotban-vittek-korhazba/


A postaládákba egymás után találjuk a kioktató tájékoztatókat és leveleket arról, hogy „nemmel” kell szavaznunk.


Tegnap ezt a levelet hozta a postás:

A népszavazási őrület reméljük ezzel már tetőzött és az adófizetők pénzét nem ilyesmire pazarolják a jövőben.


Hogy mi lesz itt 2018-ban az országgyűlési választásokon? Azt el sem tudjuk képzelni! Ha most, az október 2.-i népszavazás ilyen „csindarattával” van felvezetve, akkor készüljünk rá, hogy még rengeteg meglepetésben lesz részünk a következő országgyűlési választások előtt. Hány és hány ezer narancsszínű óriásplakát fog virítani az országutak mentén, vagy a villanypóznákra felragasztva? Olimpiai és világbajnokok leszünk plakátragasztásban és levelezésben, akkor is? Ebben „Magyarország egyre jobban teljesít” az adófizetők pénzén, ma is, és majd akkor is?


Hát, ennyire gazdag ország vagyunk?